niedziela, 28 stycznia 2018

CZEKOLADKI Z MASŁEM ORZECHOWYM

Są bardzo szybkie w wykonaniu i bardzo proste. Nie ma opcji, aby Ci nie wyszły :) 





SKŁADNIKI:

 - tabliczka gorzkiej czekolady (min 70%)
- 2 łyżeczki masła klarowanego lub oleju kokosowego, my daliśmy olej kokosowy
- masło orzechowe u nas od @6pak_nutrition
- 1 łyżka miodu


PRZYGOTOWANIE:

1. Czekoladę, masło i miód rozpuścić w kąpieli wodnej. 
2. Gdy wszystko się rozpuści wlać do foremki ok 2 łyżki naszej czekoladowej masy, 
następnie położyć na wierzch łyżeczkę masła orzechowego i zalać ponownie łyżką czekoladowej masy.
3. Włożyć do zamrażarki na min 1h. 
GOTOWE!!:) ❤👌



Masz ochotę zaobserwować naszego bloga i pozostać z nami na dłużej?
Kliknij poniżej :)


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz